Блог КМФР

Місце проведення Фестивалю



Організатор церемонії нагородження


Інтернет провайдер


Головні медіа-партнери







Партнер номінації "Зірки в рекламі"
НОВИНИ
21-04-2008 07:24
КМФР і журнал VIVA! представляють «Зірки в рекламі»

В програмі 9-го Київського міжнародного фестивалю реклами з'явилася нова номінація «Зірки в рекламі». Її заснував оргкомітет КМФР спільно з журналом VIVA!

На сайті http://www.viva.ua/video/ розміщено 22 ролика, в яких знялися популярні українці. Серед них: Андрій Шевченко, брати Кличко, Руслана Лижичко, Олег Скрипка, Олег Лисогор, Діана Дорожкіна та інші.

Відвідувачі сайту до 27 травня зможуть проголосувати за ролик із зіркою, який сподобався найбільше. Результати голосування та імена переможців буде оголошено на сайті http://www.viva.ua/. Нагородження зірки-переможця відбудеться 30 травня 2008 року на завершальній вечірці КМФР, яку організовує журнал VIVA!

Максим Лазебник, продюсер КМФР: «В цьому році змагаються найцікавіші ролики без часових обмежень. Проте номінація планується бути щорічною, тому в майбутньому в конкурсі зможуть взяти участь лише ті ролики, які були в ротації протягом попереднього року».

Оксана Оліярчук, керівник проекту VIVA!: «VIVA! - перший в Україні журнал про зірок. Ми створили категорію celebrity журналів і показали ринку важливість та успішність такого формату. Український ринок повторює світові тренди - все, що пов'язано із зірками, цікаво споживачу і тому гарно продається. І гарно продає. Саме тому журнал VIVA! ініціював створення номінації «Зірки в рекламі». За останні роки все більше і більше рекламодавців хочуть пов'язати імідж свого бренду з відомими особистостями. Ми пропонуємо відвідувачам сайту оцінити, наскільки успішні такі рішення».

 

 



Повернутися до списку новин

Золотий Телеком-партнер


Фінансовий партнер


Технічний креативный партнер


Офіційний напій Фестивалю


Інтелектуальний віскі Dewar’s


Запальний ром Bacardi


Пивний партнер Фестивалю


Туристичний партнер Фестивалю
© 2008 Всеукраинская Рекламная Коалиция
Организаторы Фестиваля
Всеукраинская рекламная коалиция
www.adfestival.com.ua
Тел: +380 44 490-90-30, +380 44 490-90-31
+380 44 490-90-32, +380 44 490-90-33
Факс: +380 44 425-57-40