Блог КМФР

Місце проведення Фестивалю



Організатор церемонії нагородження


Інтернет провайдер


Головні медіа-партнери







Партнер номінації "Зірки в рекламі"
НОВИНИ
17-04-2008 05:58
Сформовано погодинну програму 9-го КМФР

Детальну програму 9-го Київського Міжнародного Фестивалю Реклами вже сформовано. Розклад семінарів, презентацій і майстер-класів можна знайти на сайті Фестивалю. КМФР-2008 пройде з 28 по 30 травня в Торгово-промисловій палаті України (вул.Велика Житомирська, 33).

Гостей та учасників Фестивалю чекають семінари та майстер-класи відомих діячів рекламного світу з України, країн СНД та Європи на різноманітні, але незмінно актуальні теми. В центрі уваги - брендинг, креатив, PR, дизайн, BTL, Інтернет, корпоративні фільми, вірусний маркетинг, дослідження ефективності реклами, рекламна фотографія, цифрові технології в рекламі та інші теми.

Семінарська програма Фестивалю складатиметься з основної частини та спеціальних «програм в програмі»: «Зірки російського консалтингу», підготованої провідними російськими консультантами з маркетингу та «Креатив в PR», підготованої Українською Асоціацією зі зв'язків з громадськістю (UAPR).

«Ми вже стали традиційним партнером КМФР і представляємо українську PR-індустрію третій рік поспіль, - розказує Іветта Делікатна, співзасновник і член Правління UAPR, керівник Служби управління талантами комунікаційного холдингу Atlantic Group. - В цьому році ми вирішили взяти тему креативності в PR, оскільки бачимо, що цьому аспекту нашої діяльності часто надається замало значення. З іншої сторони, ця тема об'єднує різні галузі комунікацій і є цікавою не лише для PR-фахівців».

Традиційно, на Фестивалі пройдуть презентації міжнародних фестивалів реклами: ММФР, Golden Drum, EPICA Awards, Cannes Lions. Своїм досвідом поділяться голови журі КМФР.

 



Повернутися до списку новин

Золотий Телеком-партнер


Фінансовий партнер


Технічний креативный партнер


Офіційний напій Фестивалю


Інтелектуальний віскі Dewar’s


Запальний ром Bacardi


Пивний партнер Фестивалю


Туристичний партнер Фестивалю
© 2008 Всеукраинская Рекламная Коалиция
Организаторы Фестиваля
Всеукраинская рекламная коалиция
www.adfestival.com.ua
Тел: +380 44 490-90-30, +380 44 490-90-31
+380 44 490-90-32, +380 44 490-90-33
Факс: +380 44 425-57-40