Блог КМФР

Місце проведення Фестивалю



Організатор церемонії нагородження


Інтернет провайдер


Головні медіа-партнери







Партнер номінації "Зірки в рекламі"
НОВИНИ
28-03-2008 07:29
КМФР-2008: сформовано попередню програму Фестивалю

Попередню програму 9-го Київського Міжнародного Фестивалю Реклами уже сформовано. Перелік семінарів, презентацій та майстер-класів, що увійшли до програми ще розробляється, але останні зміни завжди можна знайти на сайті КМФР. Погодинну програму заходів буде опубліковано в квітні.

Гостей та учасників програми КМФР-2008 чекають семінари та майстер-класи українських, російських та міжнародних доповідачів на різноманітні, але незмінно актуальні теми, що стосуються всіх складових рекламно-маркетингових комунікацій. Брендинг, креатин, PR, дизайн, BTL, Інтернет, корпоративні фільми, вірусний маркетинг, психотипи споживачів, дослідження ефективності реклами, рекламна фотографія, цифрові технології в рекламі - ось далеко не повний перелік питань, що будуть в центрі уваги семінарської програми Фестивалю Реклами.

Крім того, заплановано спеціальну програму «Зірки російського консалтингу», яку розробляють провідні російські консультанти з маркетингу, PR та бізнес-тренери. Також свою «програму в програмі» під назвою «Креатив у PR» готує Українська Асоціація зі зв'язків з громадськістю (UAPR).

На Фестивалі пройдуть і вже традиційні презентації міжнародних фестивалів реклами: ММФР, Golden Drum, EPICA Awards, Cannes Lions, на яких усі присутні зможуть побачити найкращі рекламні роботи цих форумів.

Звісно, своїм досвідом поділяться і голови журі КМФР: Робін Вікс, голова Креативного журі, регіональний креативний директор Ogilvy Group в Центральній та Східній Європі, Лондон; Андрій Логвін, голова журі дизайнерів, засновник рекламної групи «ЛОГВІНDESIGN», Москва; Ампеліо Плаза, голова медіа журі, виконавчий директор міжнародної групи Havas Media в Європі, на Близькому Сході та в Африці, Мадрид.

«Київський Міжнародний Фестиваль Реклами - це чудова можливість для професійного розвитку, - розповідає продюсер проекту Максим Лазебник. - На Фестивалі можна послухати авторитетних спеціалістів з України та інших країн, поспілкуватись з професіоналами своєї та суміжних галузей, а також перейняти міжнародний досвід».

Повну інформацію про семінарську програму Фестивалю можна знайти у відповідному розділі сайту КМФР. Там вказано всі теми доповідей та імена спікерів.



Повернутися до списку новин

Золотий Телеком-партнер


Фінансовий партнер


Технічний креативный партнер


Офіційний напій Фестивалю


Інтелектуальний віскі Dewar’s


Запальний ром Bacardi


Пивний партнер Фестивалю


Туристичний партнер Фестивалю
© 2008 Всеукраинская Рекламная Коалиция
Организаторы Фестиваля
Всеукраинская рекламная коалиция
www.adfestival.com.ua
Тел: +380 44 490-90-30, +380 44 490-90-31
+380 44 490-90-32, +380 44 490-90-33
Факс: +380 44 425-57-40